fbpx

 Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 20:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Ai dureri de maini sau de picioare sau edeme? Esti diabetic? Vrei sa afli daca ai probleme cu circulatia?

Mai mult, vrei sa faci asta printr-o metoda sigura, eficienta, ieftina si complet neinvaziva? De aceea exista ecografia Doppler.

Detaliile programarii

 

Verificare

Te vom contacta in maxim 30 de minute pentru mai multe detalii, de luni pana vineri intre 10 - 20.
Sangele circula in corpul nostru prin vene si artere. Ecografia Doppler vasculara (sau Eco-Doppler) este o analiza complexa care masoara viteza circulatiei sangelui in organism si te ajuta sa depistezi din timp daca unele organe sau zone ale corpului nu sunt irigate corect sau suficient. Investigatia este complet neinvaziva, nedureroasa si se realizeaza cu un aparat specializat, performant, dotat cu o sonda care se aplica pe zona investigata, fara a va crea niciun disconfort.
Medicul poate depista ingustari ale vaselor, cheaguri sau depuneri periculoase de pe vasele de sange (de grasimi sau de calciu, de exemplu), care va pot pune in pericol viata. Neglijarea acestor probleme poate duce la accidente vasculare, la boli grave, precum embolia pulmonara sau chiar la amputarea zonelor afectate. Diagnosticate insa corect si cu un tratament adecvat pot fi pot fi tinute sub control si tratate.
Durata analizei este de maxim 40 de minute si puteti pleca imediat acasa.
3 motive sa faci o ecografie
Doppler la CardioClinic:


1. Diagnostichezi rapid eventualele boli cardiovasculare reducand astfel riscul complicatiilor.
2. Beneficiezi de o ecografie Doppler vasculara efectuata cu ajutorul unor echipamete performante.
3. Ecografia Doppler este facuta de un medic cardiolog cu o bogata experienta in ecografia Doppler vasculara - experienta dobandita in clinici universitare de prestigiu - Institutul National de boli cardiovasculare Prof CC Iliescu - Fundeni si Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Costul investigatiei incepe de la
doar 190 Lei

Programeaza-te prin intermediul formularului de contact si te vom suna in 30 minute pentru a confirma toate detaliile!

Medici

Mihaela Mihaila

Medic primar cardiolog - competenta in ecocardiografie doppler si ecogafie doppler vasculara
- Institutul National de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu - Fundeni


Ecografia Doppler vasculara poate identifica daca suferinta Dvs. are o cauza vasculara. Dca aveti dureri de miini sau picioare, nu uitati ca acestea pot avea o cauza vasculara, fie pe artere, fie pe vene. Ecografia Doppler vasculara este cea mai buna si eficienta tehnica neinvaziva care care evalueaza starea vaselor sanguine. Deasemeni, este cea mai ieftina, inofensiva, si poate fi repetata oricind fara absolut nici un risc.

Dr Mihaela Mihaila - Medic cardiolog

Cristina Tirziu

Medic primar medicina interna si medic specialist cardiolog - ecogafie doppler vasculara
- Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca


Procesul de ateroscleroza (depunerea placilor de aterom) porneste inca din copilarie la toti oamenii. Unii factori (fumatul, dieta, hipertensiunea arteriala, varsta si altii) grabesc acest proces. Pacientii diabetici prezinta un risc semnificativ mai crescut. Placile de aterom se depun pe toate vasele din corp si incetinesc fluxul sangvin, ceea ce duce la modificari grave ale tesuturilor pe care le iriga, pana la necroza acestora. Aceasta investigatie este, insa, foarte eficienta pentru evaluarea circulatiei in arterele si vene de la nivelul membrelor superioare si inferioare si nu numai. Dopplerul vascular este o investigatie utila in evitarea unor situatii amenintatoare de viata precum gangrena piciorului (care poate duce la amputatie) sau tromboembolismul pulmonar.

Dr Cristina Tirziu - medic cardiolog si medicina interna
3 motive sa alegi CardioClinic
  • Medicii cardiologi de la CardioClinic sunt medici primari cardiologi cu experienta de peste 15 ani in centre renumite cum ar fi Institutul National de boli cardiovasculare C.C.Iliescu - Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca.
  • CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din Romania accreditat de Societatea Europeana de Cardiologie - Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara
  • Dotari moderne, cu echipamente de ultima generatie.

Despre CardioClinic

CardioClinic este prima clinica privata specializata in cardiologie. Echipa medicala este formata din din medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti - Institutul National de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu - Fundeni si Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Toti medicii nostri au activat in sectiile de urgente cardiovasculare si s-au confruntat de-a lungul carierei profesionale cu o cazuistica foarte bogata.Din echipa medicala mai fac parte si medici neurologi, endocrinologi si medici de diabet si boli de nutritie, aceste aceste patologii fiind frecvent asociate cu bolile cardiovasculare.
CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara - Societatea Europeana de Cardiologie. Pentru a va evalua cu acuratete starea de sanatate, CardioClinic dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international - General Electric SUA, Mortara - Sua, Nihon Konden - Japonia. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie si au toate software-urile de masurare si analiza disponibile, pentru a va putea oferi un diagnostic cat mai corect.Daca vrei sa afli mai multe despre CardioClinic, viziteaza site-ul www.cardioclinic.ro sau contacteaza-ne chiar acum.