Pentru ca pacienții din România aveau nevoie  să beneficieze nu numai de medici cu experiență, ci și de cele mai avansate dotări, de aparatură de ultima oră și de un spațiu confortabil de consultații și diagnosticare am creat CardioClinic.

 

CardioClinic este prima clinică privată specializată în cardiologie

Beneficiați de o echipă medicală formată din medici primari cardiologi foarte buni cu peste 15 ani de experiență în spitale renumite din București – Institutul Național de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu – Fundeni, Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Veți putea avea încredere în diagnosticul Dvs pentru că medicii noștri au activat în secțiile de urgențe cardiovasculare și s-au confruntat de-a lungul carierei profesionale cu o cazuistică foarte bogată.

Și ca eventualele afecțiuni asociate celor cardiace să fie diagnosticate și tratate în aceeași clinică, din echipa medicală fac parte și medici neurologi, endocrinologi și medici de diabet și boli de nutriție, astfel încât Dumneavostră să nu fiți nevoiți să vă deplasați de la o clinică la alta, de la un spital la altul.

 

Recunoaștere europeană

Pentru a fi siguri că punem la dispoziția Dvs tot ce e mai modern în domeniu, CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din România acreditat de Asociația Europeană de Imagistică Cardiovasculară – Societatea Europeană de Cardiologie.

Societatea Europeană de Cardiologie, prin intermediul Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară, este forul care asigură certificarea cea mai înaltă atât a medicilor, cât și a laboratoarelor de ecografie cardiaca în cadrul unui proces de implementare a excelenței profesionale în cardiologie, la nivel european. Pentru mai multe detalii despre Laboratoarele acreditate din Europa accesati:

https://www.escardio.org/Education/Career-Development/Accreditation/EACVI-Laboratory-accreditation/Accredited-Laboratories

Această certificare este obținută în urma unui proces complex de evaluare detaliată și cuprinzătoare a laboratoarelor de ecocardiografie din Europa, începând cu dotarea tehnică și continuând cu evaluarea efectivă a modului de realizare a ecografiilor cardiace, de raportare a rezultatelor, de stocare a informației, etc. Scopul acestui proces este respectarea celor mai înalte standarde de calitate uniforme la nivel european, atât în ceea ce privește modul de efectuare a ecografiilor cardiace, cât și echipamentele (ecografele) utilizate în laboratoarele de ecografie cardiacă acreditate.

Astfel la CardioClinic puteți efectua o ecografie cardiacă cu echipamente de ultimă generație, realizată de medici cu vastă experiență în domeniu, la standarde europene. Aici veți fi întâmpinat de un personal prietenos, preocupat să vă asculte problemele și să vă îndrume către cei mai buni specialiști ai noștri.

 

Dotare tehnică de ultimă generație a cabinetelor de cardiologie

Pentru a vă evalua cu acuratețe starea de sănătate, CardioClinic dispune de echipamente de ultimă generație produse de furnizori de renume internațional – General Electric SUA, Mortara – Sua, Nihon Konden – Japonia. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie și au toate software-urile de măsurare și analiză disponibile, pentru a vă putea oferi un diagnostic corect.

 

Un spațiu modern și plăcut

Că să fim accesibili pentru Dvs, clinica este amplasată în zona centrală a Capitalei, cu acces facil atât cu mijloace publice de transport, cât și cu autoturismul: București pe Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Etaj 2, Sector 2. Intrarea este prin str. Dinu Vintilă, București, România.