Dr. Lucian Câlmâc

Dr. Lucian Câlmâc

Medic primar cardiolog - cardiologie interventionala

Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Coordonatorul laboratorului de Angiografie si Cateterism Cardiac al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, Competenta Cardiologie Interventionala

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata
15.00 - 20.00 - - - - -

Experienta medicala Dr. Lucian Câlmâc

Domnul doctor Lucian Calmac este membru al Societatii Romane de Cardiologie, membru al Societatii Europene de Cardiologie.

Este medic primar cardiolog, fiind totodata Coordonatorul laboratorului de Angiografie si Cateterism Cardiac al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca.

A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti in 1999, efectuandu-si rezidentiatul in cardiologie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca intre anii 2001 si 2007.

Din 2007 este medic specialist cardiolog si din 2014 este medic primar cardiolog in cadrul aceluiasi spital. In 2011  a obtinut comptenta in cardiologie interventionala si in prezent este coordonatorul Departamentului de cardiologie interventionala din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Deasemenea, domnul doctor Lucian Calmac a publicat numeroase articole in revistele de specialitate si a prezentat lucrari la congresele internationale si nationale de cardiologie.

Investigatii medicale

Consultatie cardiologie Dr. Lucian Calmac

Consultatie + Ecg

vezi detalii
500 Lei

Consultatie + Ecg

vezi detalii
500 Lei
Ecocardiografie Doppler Uzuala

Prețurile variază în funcție de medic.

vezi detalii
330 Lei

Prețurile variază în funcție de medic.

vezi detalii
330 Lei
Electrocardiograma ECG de Efort, Test de Efort
600 Lei
600 Lei