Dr. Cornel Iorgulescu

Dr. Cornel Iorgulescu

Medic primar cardiolog

Medic primar cardiolog la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Supraspecializare in electrofiziologie. Competenta europeana in electrofiziologie si dispozitive implantabile.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata
- - - 14.00 - 19.00 - -

Experienta medicala Dr. Cornel Iorgulescu

Domnul dcotor Cornel Iorgulescu este membru al Societatii Romane de Cardiologie, membru al Societatii Europene de Cardiologie si medic primar cardiolog la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti.

A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti in 2003, efectuandu-si rezidentiatul in cardiologie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Din 2010 este medic specialist in cadrul Laboratorului de electrofiziologie al aceluiasi spital si din 2017 este medic primar cardiolog.

Din 2008 are competenta europeana in dispozitive cardiace implantabile si din 2012, competenta europeana electrofiziologie, ambele acordate de Societatea Europeana de Cardiologie.

Domnul doctor Iorgulescu este unul dintre cei mai experimentati medici cardiologi specializati in electrofiziologie beneficiind de burse de pregatire in Italia si Ungaria. Are numeroase lucrari stiintifice publicate in revistele de specialitate si lucrari prezentate la congresele internationale de cardiologie. Deasemeni, a fost implicat in proiecte nationale si internationale de cercetare. In cadrul Laboratorului de electrofiziologie al Spitalului Floreasca efectueaza proceduri de implantare de stimulatoare si defibrilatoare cardiace, terapie de resincronizare, ablatii cu radiofrecventa standard, ablatii cu radiofrecventa asistate 3D, precum si extractii dispozitive cardiace implanatbile.

In clinica noastra acorda consultatii de cardiologie – aritmologie pentru pacientii cu tulburari de ritm si evaluari in vederea procedurilor mai sus mentionate.

Investigatii medicale

Consultatie electrofiziologie - aritmologie
450 Lei
450 Lei
Control electrofiziologie - aritmologie
225 Lei
225 Lei