fbpx

 Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 20:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Despre CardioClinic

CardioClinic ofera pacientilor o echipa de medici cu experienta, cele mai avansate dotari si aparatura de ultima generatie.

Cardioclinic – prima clinica privata de ecocardiografie acreditata de Societatea Europeana de Cardiologie – Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara va asteapta intr-un spatiu confortabil de consultatii si diagnosticare aici

Cateva date statistice:

  • De peste 10 ani in slujba pacientilor nostrii
  • Peste 25 000 pacienti tratati
  • Peste 32 000 consultatii
  • Peste 25 000 de eocoardiografii si Dopplere vasculare

CardioClinic este prima clinica privata specializata in cardiologie

Va punem la dispozitie o echipa medicala formata din medici primari cardiologi foarte buni cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti:

  • Institutul National de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu Fundeni,
  • Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca
  • Spitalul Universitar de Urgenta.

Veti putea avea incredere in diagnosticul dumneavoastra pentru ca medicii nostri au activat in sectiile de urgente cardiovasculare si s-au confruntat de-a lungul carierei profesionale cu o cazuistica foarte bogata.

Si ca eventualele afectiuni asociate celor cardiace sa fie diagnosticate si tratate in aceeasi clinica, din echipa medicala fac parte si medici neurologi, endocrinologi si medici de diabet si boli de nutritie, astfel incit dumneavostra sa nu fiti nevoiti sa va deplasati de la o clinica la alta, de la un spital la altul.

Recunoastere europeana

Pentru a fi siguri ca punem la dispozitia dumneavostra tot ce e mai modern in domeniu, si ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara – Societatea Europeana de Cardiologie. Puteti vedea acreditarea aici.

https://www.escardio.org/Education/Career-Development/Accreditation/EACVI-Laboratory-accreditation/Accredited-Laboratories

Societatea Europeana de Cardiologie, prin intermediul Asociatiei Europene de Imagistica

Cardiovasculara este forul care asigura certificarea cea mai inalta atat a medicilor, cat si a laboratoarelor de ecografie cardiaca in cadrul unui proces de implementare a excelentei profesionale in cardiologie, la nivel european. Acesta certificare este obtinuta exclusiv in urma unui proces complex de evaluare detaliata si cuprinzatoare a laboratoarelor de ecocardiografie din Europa, incepand cu dotarea tehnica si continuand cu evaluarea efectiva a modului de realizare a ecografiilor cardiace, de raportare a rezultatelor, de stocare a informatiei, etc.
Scopul acestui proces este respectarea celor mai inalte standarde de calitate uniforme la nivel european, atat in ceea ce priveste modul de efectuare a ecografiilor cardiace, cat si echipamentele (ecografele) utilizate in laboratoarele de ecografie cardiaca acreditate.

Astfel la CardioClinic puteti efectua o ecografie cardiaca cu echipamente de ultima generatie, realizata de medici cu vasta experienta in domeniu, la standarde europene. Aici veti fi intampinat de un personal prietenos, preocupat sa va asculte problemele si sa va indrume catre cei mai buni specialisti ai nostri.

Dotare tehnica de ultima generatie a cabinetelor de cardiologie

Pentru a va evalua cu acuratete starea de sanatate, CardioClinic dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international – General Electric SUA, Mortara – Sua, Nihon Konden – Japonia. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie si au toate software-urile de masurarea si analiza disponibile, pentru a va putea oferi un diagnostic corect.

Un spatiu modern si placut

Ca sa fim accesibili pentru dumneavostra, clinica este amplasata in zona centrala a Capitalei, cu acces facil atit cu mijloace publice de transport, cit si cu autoturismul: Bucuresti pe Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Etaj 2sector 2. Intrarea este prin str. Dinu Vintila, Bucuresti, Romania.