Campanie
 
 
Medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta si o bogata cazuistica va asteapta pentru a va diagnostic si trata afectiunile cardiovasculare
Vino dimineata si primesti pina la 33 % reducere la investigatiile de cardiologie efectuate in luna decembrie.

Afla mai multe…
Spune-ne ce simptome ai si iti vom spune ce trebuie sa faci mai multe
CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de European Society of Cardiology - European Association of Cardiovascular Imaging
Deoarece afectiunile cardiovasculare sint insotite deseori si de alte afectiuni, am cooptat in echipa noastra specialisti in Neurologie, Endocrinologie, Diabet Nutritia

Electrocardiograma ECG fara interpretare ( sau Ecg impreuna cu consultatie normala sau de control)

CardioClinic ofera cele mai complexe si detaliate investigatii cardiologice

Sunt metode de diagnostic invaziv, care se realizeaza in laboratoare special amenajate si dotate.

Coronarografia se vizualizeza arterele coronare.
Metoda consta in punctionarea arterei femurale si introducerea unui cateter, care este avansat retrograd, sub control radiologic, prin artera iliaca si apoi prin aorta pana la arterele coronare. Se introduce cateterul selectiv in fiecare artera coronara si se injecteaza substanta de contrast, care permite vizualizarea arterelor coronare.
In acest fel se face un bilant complet al tuturor leziunilor coronariene. In functie de severitatea, localizarea si numarul acestora se stabileste atitudinea terapeutica : tratament medical, angioplastie sau tratament chirurgical. Metoda nu este lipsita de riscuri : substanta de contrast folosita are toxicitate renala, exista riscul de hemoragie sau tromboza la locul de punctie, riscul de aritmii la injectarea substantei de contrast, etc. Din acest motiv coronarografia este rezevata cazurilor la care tratamentul medical nu este eficient sau suficient, iar pacientul trebuie evaluat inaintea metodei si urmarit in spital minimum 12 ore.
Exista si posibilitatea abordului pe mana, prin punctionarea arterei brahiale. Acest abord este mai comod pentru pacient, pentru ca dupa procedura nu este imobilizat la pat, dar este mai dificil tehnic si are un risc mai mare de tromboza locala, pentru ca artera brahiala are un calibru mai mic.

Arteriografia consta in vizualizarea altor artere decat cele coronare ( aorta, artere carotide, artere renale, arterele membrelor, etc). Tehnica este similara cu cea a coronarografiei si impune aceleasi precautii.

Cateterismul cardiac consta in efectuarea de masuratori ale presiunii in cavitatile cardiace, aorta, artera pulmonara.
Pentru masurarea presiunilor in cavitatile stangi si aorta, tehnica este similara cu cea a coronarografiei.
Pentru masurarea presiunilor in cavitatile drepte si in artera pulmonara, abordul se face prin punctionarea venei femurale.
Indicatiile cateterismului cardiac s-au restrans odata cu dezvoltarea ecografiei cardiace.
Programari
Raspuns in maxim 30 de minute
Nume:
Prenume:
E-mail:
Telefon:
Oras:
Mesaj:
Programari Telefonice
Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00
021 *** ** **
021 *** ** **
0754 *** ***

Medici
Medici primari CardioClinic
Investigatii
Investigatii complexe cardiologie
Simptome Cardiovasculare
Investigatii complexe cardiologie
 
Cele mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute sau auzite, ci simtite cu inima.
 
Hellen Kellers
Copyright Cardioclinic 2012. Toate drepturile rezervate.