CardioClinic – primul laborator privat de ecocardiografie acreditat

CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie.
http://www.escardio.org/communities/EACVI/accreditation/echocardiography/lab/Pages/accredited-laboratories.aspx
Societatea Europeana de Cardiologie, prin intermediul Asociatiei Europene de Imagistica Cardiovasculara, este forul care asigura certificarea cea mai inalta atat a medicilor, cat si a laboratoarelor de ecografie cardiaca in cadrul unui proces de implementare a excelentei profesionale in cardiologie, la nivel european.

Cum se obtine certificarea europeana?

Certificarea se realizeaza in urma unui proces complex de evaluare detaliata si cuprinzatoare a laboratoarelor de ecocardiografie din Europa, incepand cu dotarea tehnica si continuand cu evaluarea efectiva a modului de realizare a ecografiilor cardiace, de raportare a rezultatelor, de stocare a informatiei, etc. Scopul acestui proces este de a stabili respectarea celor mai inalte standarde de calitate uniforme la nivel european, atat in ceea ce priveste modul de efectuare a ecografiilor cardiace, cat si echipamentele (ecografele) utilizate in laboratoarele de ecografie cardiaca acreditate.
www.escardio.org/communities/EACVI/accreditation/echocardiography/lab/Pages/welcome.aspx

Standarde inalte de calitate la CardioClinic

Ca o confirmare a standardelor de calitate pe care ni le-am impus, CardioClinic este primul laborator privat din Romania care a fost acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie – Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara, la sectiunea de ecografie transtoracica standard, stand astfel alaturi de prestigioase laboratoare de ecografie cardiaca din Europa.
Astfel la CardioClinic puteti efectua o ecografie cardiaca cu echipamente de ultima generatie, realizata de medici cu vasta experienta in domeniu, la standarde europene. Aici veti fi intampinat de un personal prietenos, preocupat sa va asculte problemele si sa va indrume catre cei mai buni specialisti ai nostri.

Va asteptam cu drag!